Zaznacz stronę

Goldman Sachs AM ziet Europese soevereine QE

LONDEN (Reuters) De Europese Centrale Bank zou al in het tweede kwartaal van 2015 overheidsobligaties moncler uitverkoop kunnen gaan opkopen, terwijl turbo zijn inspanningen oproept om de economie te doen opleven met injecties van goedkoop geld, aldus een belangrijke investeerder.

Andrew Wilson, Chief Executive voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Goldman Sachs Asset Management, zei dat de ECB soevereine kwantitatieve versoepeling moncler outlet zal lanceren omdat moncler nederland andere maatregelen ontoereikend kunnen blijken.

de hindernis is nog steeds redelijk hoog voor soevereine QE maar onze opvatting is dat het zeer waarschijnlijk is dat ze die route ergens in het tweede of mogelijk derde moncler jas outlet kwartaal van volgend jaar zullen aflopen, vertelde Wilson de Reuters Investment Outlook Summit in Londen op woensdag.

Hij zei dat moncler jassen het kopen van staatsobligaties een noodzaak inhield moncler jassen dames sale om aan te tonen moncler heren dat tot dusver aangenomen agressief beleid ontoereikend is gebleken.

Maatregelen die tot nu toe zijn geprobeerd om meer geld in het banksysteem te pompen, omvatten een regeling om rebundled pakketten van schuldpapier te kopen die zijn zekergesteld op solide activa zoals vastgoed en langlopende leningen aan banken die bekend staan ​​als

groei blijft anemisch sub 1 procent en de inflatie is 0,2, 0,3 of 0,1 procent, dat zou een verlaging van de hindernis zijn om QE te doen, en we vinden het moeilijk om overdreven optimistisch te zijn rond groeivooruitzichten, zei Wilson.

De ECB heeft echter niet duidelijk moncler jassen outlet gemaakt hoe een QE-programma kan worden gestructureerd. Hoewel soortgelijke regelingen die na de financiële moncler jassen heren sale crisis in 2008 in de moncler jas dames sale Verenigde Staten en Groot-Brittannië in moncler outlet nederland moncler jas dames 2009 werden ingevoerd, moncler jas heren centrale banken ertoe aanzetten staatsobligaties te kopen, zijn er geen equivalente moncler jassen dames obligaties in uitgifte voor de gehele eurozone en is er een sterke moncler jas sale oppositie tegen dergelijke aankopen in Duitsland.

van de uitdagingen voor de ECB is moncler sale het mechanisme waarmee ze dat doen. Ik denk dat de meest waarschijnlijke 2018 moncler vorm het kopen van alle Europese staatsobligaties is in een of andere verhouding die gerelateerd is aan hun marktkapitalisatie of hun monclersale BBP (bruto binnenlands product), zei Wilson.

Wilson zei ook dat pond moncler jassen heren sterling, ongeveer 9 procent lager dan de dollar sinds het laagste punt van de zomer tot 14 maanden, ondergewaardeerd moncler jas heren sale is en in de komende maanden zou kunnen moncler dames opveren moncler outlet sale.