Zaznacz stronę

vooruitzichten missprognoses

Voor het komende jaar zei Telstra dat het een omzetgroei van 3 4 procent en een winstgroei van 6,8 procent voor rente en belastingen verwachtte, vergeleken moncler jas heren met analisten voorspeld voor een omzetstijging van 2,7 procent moncler jas heren sale en een EBIT-stijging van 8,5 procent.

resultaat was waarschijnlijk een beetje onder de verwachtingen. Er zullen waarschijnlijk lichte neergangen in de markt zijn, zei George Kanaan, hoofd van de institutionele verkoop bij UBS, waardoor moncler uitverkoop het moncler jassen heren sale toevoegen van makelaars waarschijnlijk de prognoses voor de winst per aandeel voor 2009 zou verlagen.

Telstra, drie jaar in een vijfjarenplan om kosten te besparen moncler jassen dames sale en haar netwerken te transformeren, verhoogde haar prognoses voor 2010 naar 3,0 moncler heren 4,0 procent jaarlijkse omzetgroei en 3,0 3,5 procent hogere winst voor rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie, vergeleken met een eerdere doelwit van 2,5 3,0 procent groei voor beide.

JP Morgan-analisten waarschuwden voor het resultaat dat de moncler jas sale prognoses van makelaars voor moncler jassen het boekjaar 2009 bullish waren in een tijd waarin Telstra geconfronteerd werd met jassenmoncler een vertragende economische moncler outlet sale groei in Australië, wat de vraag van zakelijke klanten waarschijnlijk zou afremmen.

Momenteel zien we een minimale impact van de heersende macro-economische omgeving op onze binnenlandse activiteiten, vertelde moncler jas dames sale Chief Executive Sol Trulillo van Telstra aan analisten.

Telstra zei dat het zou overwegen om zijn sterke vrije kasstroom te gebruiken om het rendement voor de aandeelhouders te verhogen, om acquisities te doen of schulden te verminderen.

De moncler nederland nettowinst moncler jassen dames voor de zes maanden tot juni steeg tot A $ 1.766 miljard ($ 1.536 miljard), een stijging van moncler jas dames A $ 1.549 miljard een jaar eerder, iets minder dan analisten voorspellingen van A $ 1.808 miljard gegeven door Reuters Schattingen.

Telstra-aandelen moncler jas outlet hebben dit jaar tot nu toe beter gepresteerd dan moncler jassen heren de moncler dames bredere markt, maar na het moncler jassen outlet resultaat daalden de 2018 moncler aandelen met maar liefst 4 procent naar een dieptepunt van A $ 4,32. De aandelen duurden voor het eerst 3,3 procent lager op A $ 4,35 in een bredere markt moncler sale met 2,1 procent.

Het moncler outlet grootste risico waarmee Telstra wordt geconfronteerd, is dat de Australische moncler sale overheid het kan dwingen haar bedrijfsnetwerken af ​​te splitsen van haar retail- en wholesale-arm om concurrentie in internetdiensten aan te moedigen op een nieuw A $ 9,4 miljard glasvezelbreedbandnetwerk, dat de overheid heeft aangeboden voor een bod. ($ 1 = A $ 1,15) (bewerking door Kim Coghill).