Zaznacz stronę

Basquiat klaar om te registreren op de kunstveiling van New York

NEW YORK (Reuters) Een vroeg werk van Jean Michel Basquiat kon een artiestrecord neerzetten in november, wanneer het naar moncler jassen heren verwachting zal verkopen voor zo’n $ 20 miljoen, liet veilinghuis Christie dinsdag weten.

Een bezoeker kijkt naar 'Orange Sports Figure’ door Jean Michel Basquiat tijdens een tentoonstelling over hedendaagse kunst moncler jassen outlet in Doha op 25 januari 2012. Het schilderij haalt naar schatting tussen de $ 4.680.000 en $ 4.240.000 wanneer het wordt geveild in Londen op 15 februari 16. REUTERS / Mohammed Dabbous

Het werk zonder titel 1981, dat al twee decennia deel uitmaakt van een moncler jas sale privécollectie en dat in vrijwel elke grote basquiat-retrospectief moncler outlet sale is opgenomen, beeldt een visser af die zijn vangst aan het moncler uitverkoop einde van een regel laat zien.

Christie schat dat het schilderij voor ongeveer $ 20 moncler outlet miljoen zal verkopen, wat samen met zijn commissie de prijs ruim boven het basquiat-veilingrecord van $ 20,1 miljoen zou brengen, dat in juni in Londen moncler jassen heren sale werd vastgesteld.

werken van Basquiat zijn de afgelopen jaren bijna onmogelijk te vinden, zei Loic Gouzer, internationaal specialist van naoorlogsheid en hedendaagse kunst bij moncler heren Christie in een verklaring. markt heeft lang gewacht moncler jassen dames sale op een werk van dit kaliber en frisheid.

wordt steeds meer erkend als een grootmeester van moncler nederland naoorlogse kunst naast de Kooning, Warhol moncler jassen outlet en Pollock, moncler jas dames sale zei Gouzer.

verwacht dat moncler jas heren het een nieuw record instelt.

Het veilinghuis identificeerde de verkoper niet, maar de catalogi van recente tentoonstellingen van het werk identificeerden hem als de Franse modefotograaf Patrick Demarchelier.

Basquiat barstte meer dan 30 jaar geleden uit moncler sale in de moncler jas dames ontluikende kunstscene 2018 moncler van New York en trok al snel de aandacht en het respect voor zijn https://www.monclerjassenherenoutlet.nl krachtige, schokkende en soms controversiële doeken die moncler jas heren sale sterk leidden op zijn Haïtiaanse en Puerto Ricaanse erfgoed. Basquiat, wiens carrière het onderwerp was van een speelfilm en een documentaire, stierf in 1988 op 27-jarige moncler jassen leeftijd.

Gouzer zei dat in moncler jassen dames tegenstelling tot de meeste artiesten moncler dames die veel lof hebben gekregen, hij zijn beste schilderijen moncler jas outlet aan het begin van zijn carrière heeft gemaakt. 1981 verenigt alle elementen van energie, vrijheid en durf waar men naar op zoek is in Basquiat, zei hij.