Zaznacz stronę

dus bijna iedereen in de winkel kan ernaar kijken terwijl u ongemakkelijk wacht tot een medewerker de zaak opent

a) Probeer de originele inhoud te plaatsen. Reposts of kruisposten van inhoud moncler jassen heren van iemand anders worden verwijderd als deze in de afgelopen zes maanden op Reddit moncler jas dames is gepost.

b) Geen GIF’s die iets moncler jassen dames sale eindigen voordat iets gebeurt (voorbeeld)

5) Geen grandeur, soapboxing of het duwen van een agenda. Dit omvat posten die redelijkerwijs als politiek, moncler outlet sale seksueel, raciaal of sociaal ongepast of onnodig moncler jas outlet kunnen worden beschouwd.

Deze regels zijn onderhevig aan discretie door de moderator en kunnen op elk moment worden www.moncleroutlet.nl moncleroutlet.nl gewijzigd. Een volledige, in dpeth-verklaring is hier te vinden moncler nederland in de wiki.

Herhaalde overtreding van regels kan leiden tot 2018 moncler een verbod

3) Toegevoegd nadruk op regel 8g: GEEN POLITIEK

7) / u / dnanf mag wat hij wil posten, zelfs als het shit is. Ik zou bewust naar een benzinestation moncler jas heren gaan omdat daar meestal minder mensen moncler jassen dames zijn en ik ga niet vaak naar het tankstation, althans niet moncler jas sale binnen. Ik geef er nu moncler heren net zoveel om, maar het voelt nog steeds raar. Het zit waarschijnlijk helemaal in mijn hoofd, maar het voelt anders dan alleen kauwgom te worden. Je ziet er vunzig uit, en meestal neemt mijn brein zijn spotgedrag aan. Ik ken dat vooral persoonlijke dingen, maar ik ben er zeker van dat veel mensen het moncler outlet daarmee eens zijn. Ook zijn tieners ongemakkelijk. Het wordt wel beter. Lol, werkte lang geleden bij CVS. Ze hadden een vrij moncler jas heren sale verkrijgbare penisverbeteraar die iets belachelijks werd genoemd, zoals een penisvergroter voor geiten of iets dergelijks. Een keer had deze oude man moncler jas dames sale (80+) er 3 flessen van gepakt met moncler sale moncleroutlet condooms, glijmiddel en een vibrator. Ik liep gewoon naar boven en gooide alles op het aanrecht op onze drukste tijd van de dag. moncler dames Kerel moncler jassen was extatisch en gaf geen neukbeurt. Als hij dat kan, kun je op de knop drukken voor condooms. De meeste werknemers geven nul eikels wat je koopt. De meeste nerveuze klanten leken mannen te zijn die tampons moncler uitverkoop kochten, zelfs een man moncler jassen outlet die een half uur nerveus rondliep, een doos pakte en het naar me toe bracht en zei: 'deze zijn voor mij.’ Als geen shit buddy, maar zelfs als ze waren, geef ik geen fuck. Aan een kant, jongens, als je meisje tampons goedkoop moncler nodig heeft en je weet niet goed wat je moet kiezen, pak je de variëteitmaatpak, dat is moncler jassen heren sale alles wat je moet weten, tenzij je haar meer vragen wilt stellen.