Zaznacz stronę

De bank van het zuiden van Italië

De regering zal MedioCredito gebruiken om moncler heren een ​​zuidelijke moncler outlet sale bank te creëren die de ontwikkeling moncler jassen dames sale van de verarmde zuidelijke moncler jassen heren sale regio van Italië moet stimuleren. [ID: nLDE6BE106]

Hier volgen de belangrijkste feiten over het plan:

WAT IS DE BANK moncler sale VAN HET ZUIDEN? Italië streeft naar een speciale geldschieter om de groei en werkgelegenheid in Zuid-Italië 2018 moncler te stimuleren door middel moncler jas dames van moncler jas dames sale goedkope leningen aan kleine en middelgrote bedrijven.

Gedurende ten minste de eerste vijf jaar van zijn activiteit zal de Bank of the South geen eigen klantentakken hebben. Het zal werken via bestaande moncler jas heren vestigingen van moncler dames coöperatieve kredietbanken die deel uitmaken van het moncler uitverkoop project en via postkantoren.

WIE IS BETROKKEN? Poste Italiane moncler jassen dames zal worden vergezeld door Italiaanse coöperatieve banken en banken, spaarbanken die gebruikelijk zijn in Italië.

Ze zullen een financieel netwerk creëren om nieuwe moncler jassen heren diensten moncler jassen outlet te leveren aan bedrijven in Zuid-Italië. De nieuwe bank zal in privébezit zijn. De overheid zal een nominaal moncler jas outlet belang in haar kapitaal hebben en zal het moncler outlet verkopen na vijf jaar activiteit.

WAT ZAL DE BANK moncler jas sale DOEN? moncler nederland De https://www.monclerjassenoutlet.nl Bank of the moncler jas outlet South helpt de regering openbare middelen in Zuid-Italië, beter bekend als de Mezzogiorno, te verdelen via een voertuig moncler jassen genaamd JEREMIE Mezzogiorno. JEREMIE staat voor Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises.

Dit voertuig zal gelden van de Europese Unie en van de Italiaanse overheid samenbrengen, gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Het biedt kredietgaranties en zakelijk advies moncler jas heren sale aan banken en bedrijven. Het zal ook de kredietwaardigheid van investeringsprojecten op middellange termijn in Zuid-Italië evalueren. Het kan speciale obligaties uitgeven om dergelijke projecten te financieren.

WAT HET NIET DOET Het ondersteunt geen infrastructurele projecten rechtstreeks en het zal niet werken om openbare diensten efficiënter te maken. Het biedt ook geen financiële basisdiensten aan retailklanten.

HOE ZAL HET GELD VERDIENEN GELD? De financiële instellingen die bij het project zijn betrokken, kopen diensten voor hun klanten bij de Bank of the South, zoals kredietgaranties, managementadvies en toegang tot langetermijnfinanciering. De banken zullen vergoedingen aan de nieuwe kredietinstelling betalen. (Redactie door David Holmes).