Zaznacz stronę

Indiase regering wil parlementaire goedkeuring voor meer uitgaven

NEW DELHI (Reuters) India probeerde in het lopende fiscale jaar dat eindigde in maart 2013, zoals verwacht, moncler sale extra 308,4 miljard roepies ($ 5,70 miljard) uit te geven om moncler uitverkoop zijn opwaartse moncler outlet herziene begrotingstekortraming te halen, moncler jas heren sale hoewel het verzekerde dat er geen extra leningen moncler outlet sale zullen zijn.

Marktpartijen verwachten jassenmoncler echter dat het moncler jassen heren begrotingstekort boven de nieuwe doelstelling van de overheid van 5,3 procent van het bbp zal stijgen als gevolg van de trage inkomsten uit de telecomveiling en desinvesteringen die de overheid kunnen dwingen moncler jassen heren sale meer te lenen.

extra lenen is moncler jas dames niet alleen een functie van de toename van de bestedingen, moncler jassen outlet maar ook van de omzetontwikkeling, zei A. Prasanna, econoom bij ICICI Securities Primary Dealership.

is nog steeds een mogelijkheid van extra leningen, of het nu via T-biljetten is of gedateerde effecten, we moeten het zien. De vroegste week die moncler jas dames sale we konden weten, is in de laatste week van december wanneer ze de moncler jassen dames kalender voor de 2018 moncler veiling van T-rekeningen aankondigen.

De meeste economen verwachten dat de regering het fiscale jaar afsluit met moncler jassen dames sale een fiscaal tekort van 5,6 moncler nederland 5,8 procent, wat een extra lening van 300 500 moncler dames miljard roepie zou kunnen betekenen.

De regering heeft gezegd dat zij 5,7 biljoen roepies zal lenen via effecten van de moncler jassen federale overheid in 2012 13 eindigend op maart.

denk niet dat er op dit moncler jas heren moment iets anders moet worden geleend dan wat moncler jas sale is aangegeven, zei de Indiase minister van Financiën, P. Chidambaram, aan verslaggevers na goedkeuring van het parlement voor de extra uitgaven.

Het begrotingstekort in India is het breedst in veel opkomende moncler heren economieën vanwege de moncler jas outlet enorme, op subsidies gebaseerde uitgaven.

Ratingbureau Fitch waarschuwde maandag dat het de soevereine rating van India zou kunnen verlagen als de regering het begrotingsbeleid in de aanloop naar de verkiezingen, die in 2014 zal vervallen, versoepelt, of ziet een langdurige vertraging van de economische groei.

Het begrotingstekort in de periode van april oktober steeg tot 3,68 biljoen roepie ($ jassen 67,5 miljard), of 71,6 procent van het gebudgetteerde boekjaar 2012/13. ($ 1 = 54.0950 Indiase roepies)

Rapportage door Manoj Kumar, aanvullende rapportage door Neha Dasgupta; Schrijven door Suvashree Dey Choudhury; Bewerken door Jacqueline Wong.