Zaznacz stronę

Daily Mail zegt dat mei partner kan bieden voor Yahoo

Yahoo, dat al jaren worstelt met dalende advertentie-inkomsten, heeft het proces versneld moncler jas sale om zijn media, e-mail moncler jassen dames en andere webbedrijven te verkopen, en boog zich voor druk van activistische aandeelhouder Starboard Value LP en anderen.

De aandelen van Yahoo stegen moncler jas heren woensdag met maar liefst 5 procent, omdat beleggers dinsdag licht verteerden in het bedrijf, iets moncler jas heren sale beter moncler jassen dan moncler dames de verwachte kwartaalresultaten, en moncler jas outlet CEO Marissa Mayer verzekerde dat ze zich op de verkoop concentreerde.

Yahoo-adviseurs werken via aanbiedingen om een ​​shortlist samen te stellen, en Verizon Communications Inc zou doorgaan naar de tweede fase van het bieden voor de kernactiva van het internetbedrijf, moncler online meldde Reuters met bronvermelding.

Daily Mail General Trust Plc zei 2018 moncler vorige week in gesprek te zijn met potentiële partners om een ​​gezamenlijk moncler sale bod op moncleroutlet.nl Yahoo-internetactiva op te zetten.

Het kopen van Yahoo-kernactiva, waaronder moncler jassen heren een zoekmachine en e-mail-, nieuws- en sportdiensten, zou Daily Mail online bereik en digitale advertentie-inkomsten van zijn wereldwijd populaire websites moncler heren vergroten en deels de krimpende printinkomsten compenseren.

Private-equitybedrijven Apax Partners LLP, TPG Capital LP, Bain Capital LLC, Apollo Global Management LLC en Warburg moncler jas moncleroutlet dames sale Pincus LLC hebben volgens biedingen ook biedingen voor de eerste ronde ingediend.

Ook heeft de veiling interesse getrokken van moncler jassen outlet de Japanse online retailer Rakuten Inc en Yellow Pages eigenaar YP LLC, die wordt ondersteund door AT Corp.

Terwijl investeerders moncler uitverkoop tevreden bleken te zijn door de resultaten van Yahoo en de voortgang van de verkoop, zeiden analisten dat het falen van het management om belangrijke vragen over het moncler jassen heren sale biedproces aan te pakken, een niveau van onzekerheid had toegevoegd.

We hoopten moncler jas dames dat moncler jassen dames sale (Mayer) meer kleur zou geven aan wat er te moncler outlet koop was. en timing rond moncler outlet sale het proces, Neil Doshi, een analist bij Mizuho Securities USA zei in een notitie.

beetje, te laat was hoe Barclays-analist Paul Vogel de hernieuwde focus van Yahoo op initiatieven voor mobiel en video-zoeken karakteriseerde.

Barclays, Mizuho en ten minste 9 andere makelaars verhoogden echter hun koersdoelen op Yahoo-aandelen, meestal op basis van de waardeverandering van Yahoo Asian-activa.

Smartphone met Yahoo-embleem www.moncleroutlet.nl wordt gezien moncler nederland voor een getoond Dagelijks postembleem in deze illustratie die 11 April, 2016 wordt genomen. REUTERS / Dado Ruvic / Illustratie.