Zaznacz stronę

Israëlische regering publiceert dagboek van terechtgestelde nazi-oorlog Criminal Adolf Eichmann

DONNA KELLEY, CNN ANCHOR: Nou, moncler jassen heren vandaag maakte Israël het dagboek van de terechtgestelde nazi-oorlogsmisdadiger Adolf Eichmann bekend. Het moncler heren dagboek werd geschreven terwijl Eichmann moncler jassen dames sale in afwachting was van een doodvonnis en het is bijna 40 jaar achter moncler jas outlet slot en grendel geweest. De archivaris van Israël suggereerde dat er weinig verrassingen waren in de memoires die waren geschreven toen Eichmann in de gevangenis zat.

EVYATAR FRIESEL, ISRAELI STATE moncler jas dames sale ARCHIVIST: Het https://www.monclersale.nl document is een duidelijke aanwijzing dat er een moncler jas heren sale Holocaust was en dat Eichmann heeft deelgenomen aan de Holocaust.

RODGERS: Het is lasterlijk pak gebracht door deze man, de Britse historicus David Irving, die aanleiding gaf tot de vrijlating van Eichmann’s memoires, Irving heeft beweerd dat de moncler jassen Holocaust een overdreven gebeurtenis was, hij klaagt tegen deze vrouw, Professor Deborah Lipstadt, die Irving beschuldigde van ontkenning Nazi-volkerenmoord: de Israëlische regering heeft het document vrijgegeven om haar te moncler jas sale helpen zichzelf te verdedigen in het proces van smaad.

ELYAKIM RUBENSTEIN, ISRAELI-ADVOCAAT-GENERAAL: We zien het ook als onze plicht om moncler dames te helpen bij het bestrijden van de ontkenning van de Holocaust.

RODGERS: Maar het is niet zo eenvoudig, omdat de moncler jassen outlet Israëlische rechtbank die Eichmann veroordeelde zei dat moncler nederland hij een leugenaar was en zijn woord onbetrouwbaar was.

TOM SEGEV, HISTORIAAN: Er werd ons altijd moncler jassen heren sale verteld dat we ze moncler jas dames niet kunnen gebruiken, we kunnen ze niet publiceren omdat het moncler outlet de holocaustontkenners zal helpen. Nu worden deze papieren plotseling vrijgegeven om de ontkenners van de Holocaust te bestrijden.

RODGERS: Israëlische historici zeggen dat moncler nederland er genoeg levende getuigen van de Holocaust zijn om te bewijzen moncler outlet sale dat het gebeurde zonder de memoires van Eichmann. Eichmann, zelf, noemde de Holocaust de grootste misdaad in de geschiedenis, waarbij hij vaststelde dat hij maar een klein moncler uitverkoop radertje was.

YEHUDA BAUER, HOLOCAUST EXPERT: Hij deed wat hij deed uit overtuiging en met grote energie. Hij was geen moncler jassen dames tand in een machine; 2018 moncler hij was een grote dader. Hij was een zeer moncler jas heren intelligente man.

RODGERS (op camera): Eichmann werd veroordeeld voor het organiseren van transport voor miljoenen joden naar de moncler sale nazi-vernietigingskampen. Israël heeft hem opgehangen, het lichaam gecremeerd en de as in de Middellandse Zee gedumpt.