Zaznacz stronę

Website Quizzen over Amerikaanse geschiedenis

KAGAN:. Je zult hier een grote illustratie zien, klik daar op, moncler outlet misschien twee keer. Oké, daar gaan we.

En dan hebben we moncler jassen outlet hier een heel aantal dingen. Nu is iets www.monclersale.nl leuks te doen, omdat veel mensen ver van hun moncler jas dames familieleden wonen, wat andere mensen vandaag in andere delen van het land doen. Je kunt dus klikken op de gids met gebeurtenissen, klik daar moncler jas heren sale en je hebt je hele kaart, laten we moncler jas sale zien.

Onze uitvoerend producent, Jen Marnowsky (ph), ze gaat dit weekend trouwen. Laten we eens kijken wat haar familie in Chicago aan het doen is voordat ze allemaal naar de bruiloft gaan. In Chicago, nou, het vertelt ons in Chicago, pas op, in Chicago vieren ze Vier juli op 3 juli. Dus als je het nog niet gedaan hebt en naar het moncler sale meer bent gegaan om het vuurwerk gisteren te zien, dan moncler jas dames sale heb je het gemist.

Ook een heel 2018 moncler leuk ding, en Bill moncler jassen dames sale en ik hadden het erover, er is een waterput, we moncler dames zullen weer teruggaan. Er is een quiz om erachter te komen hoeveel je denkt te weten over moncler jassen dames Fourth July en ook over Amerika. Dus, Bill, luister hiernaar.

KAGAN: Ik heb je al eerder gezegd dat het, zoals we beginnen met moncler jas outlet de quiz, moncler outlet sale nogal moeilijk is. Dus hier is de eerste vraag: wat moncler jas heren was het eerste land dat de Verenigde moncler uitverkoop Staten erkende als een onafhankelijke natie? HEMMER: Frankrijk.

KAGAN: Was het Frankrijk, Marokko of Portugal? Je raadde Frankrijk, ik denk dat we hier een pauze zullen nemen en we zullen je het juiste antwoord vertellen als we terugkomen. We zullen u meteen het antwoord vertellen.

HEMMER: Ik dacht, weet je, dat de bewegingen van de onafhankelijkheid samenvielen met elkaar en dat was een goede keuze, en ik had het duidelijk mis.

KAGAN: Het was een goed idee en in moncler nederland het belang van volledige onthulling, toen ik de quiz de eerste keer moncler jassen heren sale deed, moncler heren heb moncler jassen ik ook Frankrijk geraden.

Ik wil je nog een ding laten zien voordat we wegkomen. Er is ook een galerij waar je kunt zien dat je de lange schepen kent die we je lieten zien, waar Gary Tuchman moncler jassen heren was? De 21 kanon-saluut?

HEMMER: Natuurlijk. KAGAN: Wel, klik hier gewoon en je gaat waar de foto’s zijn. Oké, laten we dat proberen, daar gaan we. En kijk naar alle foto’s die je kunt zien, je kunt doorgaan Alle https://www.monclersale.nl tall ships.