Zaznacz stronę

Bedrijf voert lobby over Britse bankregels

 CBI, Bankers Association waarschuwt voor strengere regels

Bancair verslag volgende maand om te bellen voor ringhekwerk

LONDEN, monclersale 30 aug. (Reuters) Zakenlobby’s hebben hun campagne opgevoerd tegen plannen moncler heren om Britse banken moncler dames te dwingen hun retailactiviteiten uit andere delen van hun moncler sale bedrijf te laten prevaleren voorafgaand aan de publicatie van moncler jas heren sale een door de overheid in moncler jas outlet opdracht gegeven rapport volgende maand.

Ze stellen dat banken moncler jassen dames sale niet moeten worden beperkt moncler outlet in een tijd waarin de economie maar langzaam groeit.

actie op dit moment dit moment van groeipersioen, dat het vermogen van banken in Groot-Brittannië om de financiering die bedrijven nodig hebben moncler jas sale om te groeien verzwakt, is voor mij gewoon blaffend, vertelde John Cridland, directeur-generaal van de Confederation of British Industry, de Financial Times in reacties gepubliceerd op dinsdag.

Het CBI is de belangrijkste zakelijke lobby van Groot-Brittannië. Cridland opmerkingen echo opmerkingen aan de BBC van Angela moncler jassen heren Knight, hoofd van moncler jassen outlet de British Bankers Association.

Het bedrijfsleven intensiveert het lobbywerk voor het eindverslag dat op 12 september moet worden uitgebracht door de Independent moncler jassen heren sale Commission on Banking (ICB).

Het ICB heeft al aangegeven dat het om ringafscherming zal vragen en minister George Osborne, een conservatief, heeft het voorstel gesteund. De banken hebben gezegd dat de voorstellen gebrekkig en kostbaar zijn..

Bedrijfssecretaris Vince Cable, van de kleinere liberaal-democratische coalitiepartij, heeft lang aangedrongen op een volledige scheiding van bankverrichtingen. Van kabel moncler jassen wordt ook gezegd dat het ontevreden is over de plannen om de banken tot 2019 moncler uitverkoop te geven hun moncler jas dames bedrijven te moncler jas heren hekelen.

Cridland waarschuwde dat de regelgeving het risico liep enkele van Groot-Brittannië’s belangrijkste bedrijven weg te jagen.

wil moncler jassen een aantal van onze resterende Britse bedrijven van wereldklasse niet dwingen af ​​te gaan van een focus op het VK, moncler jassen dames omdat de regels eenzijdig zijn vastgelegd in het Verenigd Koninkrijk, zei hij.

een eigen doel dat hier wordt gescoord als we dit verkeerd krijgen.

Groot-Brittannië wil ervoor zorgen moncler outlet sale dat het niet opnieuw wordt getroffen door de financiële moncler jas dames sale crisis van 2008 09, toen de staat miljarden ponden moest uitgeven om de ineenstorting van 2018 moncler Royal Bank of Scotland en HBOS, moncler nederland nu onderdeel van Lloyds, te voorkomen.

De staat heeft een belang van 83 procent in RBS en bezit 41 procent van Lloyds. (Reporting door Keith Weir; Editing door Jon Loades Carter).