Zaznacz stronę

Guess mist het uitzicht van 2010

winkels tijdens moncler jassen het tweede kwartaal en promoties door retail-concurrenten. dollar op zijn Europese activiteiten, omdat producten in het buitenland duurder worden.

Het in Los Angeles gevestigde bedrijf publiceerde dezelfde winstverwachting voor 2010 die het moncler jas outlet voor het eerst gaf in mei een bereik van $ moncler outlet 2,80 moncler jassen heren sale tot $ 2,85 per aandeel, teleurstellende beleggers die op een verhoging hadden gehoopt.

Wall Street verwachtte een jaarwinst van gemiddeld $ 2,92 per aandeel, aldus Thomson Reuters I moncler uitverkoop / moncler jas B / E / S.

De omzet zal naar verwachting variëren van $ 2,35 moncler jas dames miljard tot $ 2,40 miljard, vergeleken met een uitzicht op Wall Street van $ moncler jassen dames sale 2,39 miljard.

EINDE VAN DENIMINominantie Een verschuiving weg moncler jas sale van denimbodems, waarvan mode-watchers hebben opgemerkt dat het een moncler outlet sale nieuwe trend is, is een kans om meer producten te verkopen, zeiden leidinggevenden.

zijn in feite aan het einde van de denim-dominantie, zei Chairman en mede-oprichter Maurice Marciano. we hebben https://www.jassenmoncler.nl niet-denim stoffen en ik zie dat als een geweldige kans.

Shoppers zullen doorgaan met het kopen van jeans, moncler nederland zei Marciano, maar ze zullen nu hun kledingkast aanvullen met een of twee paar andere bodems, of moncler jas dames sale het nu corduroy of twill is.

Mijn sterke gevoel is dat we uiteindelijk meer bodems verkopen, zei Marciano, en moncler jassen heren herhaalde dat Guess-winkels een verscheidenheid aan producten aanbieden.

Denim maakt ongeveer 30 procent uit van 2018 moncler het totale product van het bedrijf.

Volgens Guess verkocht het in het tweede kwartaal meer leggings en korte moncler sale broeken om de minder verkochte spijkerbroeken goed te maken.

Het nettoresultaat in Guess tweede kwartaal eindigend op 31 juli steeg met 12 procent tot $ 66,8 miljoen, of 72 cent per aandeel, van $ 59,6 miljoen, of 64 cent per aandeel, een jaar eerder.

Analisten, gemiddeld, verwachte winst van 68 cent per aandeel.

De omzet steeg met moncler jas heren 10,5 procent tot $ 577,1 miljoen, geholpen door stijgingen moncler jassen dames in het bedrijf van Noord-Amerikaanse en Europese bedrijven. Analisten verwachtten een omzet van $ 576,4 miljoen.

De operationele marges daalden tot 16,7 procent moncler jassen outlet van de omzet van 17,4 procent in het tweede kwartaal.

Voor het moncler jas heren sale derde moncler dames kwartaal zei Guess dat het verwachtte dat de winst varieert van 55 cent tot moncler heren 58 cent per aandeel bij een omzet van $ 565 miljoen tot $ 580 miljoen. Het verwacht operationele marges rond 13,5 procent van de omzet.