Zaznacz stronę

Bom doodt vader en dochter op school in het verwarde zuiden van Thailand

BANGKOK (Reuters) Een motorbom doodde een moncleroutlet vader en een dochter voor een Thaise basisschool toen ouders hun kinderen afhielden op dinsdag, moncler jas dames sale zeiden ambtenaren, de moncler heren laatste in een reeks aanvallen in het onrustige zuiden.

De bom ging af in de provincie Narathiwat, een van de drie provincies met meerderheid van de moslims in overwegend boeddhistisch Thailand, waar sinds 2004 een separatistische opstand moncler jas dames heerst.

De ontploffing doodde een man en zijn moncler jassen heren vijf jaar oude dochter, moncler uitverkoop zei het leger Internal Security Operations Command. De motorfiets moncler jassen stond geparkeerd tegenover de ingang van de school. Acht mensen www.moncleroutlet.nl raakten gewond.

vermoed dat dit het werk is van mensen die de moncler jassen dames sale situatie willen destabiliseren en chaos veroorzaken, vertelde de moncler jassen heren sale woordvoerder van moncler outlet sale de ISOC, Yuthanam Petchmuang, aan Reuters.

Een schooltas ligt op een straat naast de locatie van een bomaanslag in het Tak Bai-district in moncler outlet de onrustige zuidelijke provincie Narathiwat, Thailand, 6 september 2016. REUTERS / Surapan Boonthanom

De aanval vond minder dan een maand plaats na een golf van bomaanslagen in toeristische steden, waaronder Hua Hin, Phuket en Surat Thani, doodde vier mensen en tientallen gewonden.

De politie zegt dat de moncler jassen outlet bomaanslagen op de stad moncler sale plaatsvonden in verband met de zuidelijke opstand en arresteerde een verdachte tijdens het weekend in verband moncleroutlet.nl met de aanslagen.

Militair personeel 2018 moncler inspecteert de locatie van een bomaanslag in het Tak Bai-district in de verontruste zuidelijke provincie Narathiwat, Thailand, 6 september 2016. REUTERS / Surapan Boonthanom

Minister van moncler jas sale Defensie Prawit Wongsuwan moncler jassen dames vertelde moncler jas outlet dinsdag tegen verslaggevers dat de militaire regering, die in mei 2014 de macht greep, moncler jas heren sale op 12 september veiligheidsvoorbereidingen voorbereidde op de islamitische vakantie Eid al Adha.

Meer dan 6.500 mensen zijn gedood in opstandigheid gerelateerd geweld in de islamitische meerderheid provincies Yala, Narathiwat en moncler dames Pattani Provincie sinds het conflict moncler nederland begon, volgens Deep moncler jas heren South Watch, die het conflict volgt.

Hoewel het conflict grotendeels beperkt was tot moncler sale de drie zuidelijke provincies, zeggen analisten dat de verspreiding van geweld naar andere provincies de toeristische sector in Thailand kan beïnvloeden.

Rapportage door Aukkarapon Niyomyat en Panarat Thepgumpanat; Schrijven door Cod Satrusayang; Bewerken door Nick Macfie.