Zaznacz stronę

Zuid-Soedan verwijst naar de https://www.monclersale.nl oliepijplijn in Kenia

JUBA, Sudan moncler jas heren (Reuters) Zuid-Soedan zei moncler jassen heren woensdag dat moncler jas outlet het overweegt om een ​​link moncler jas sale te leggen naar een oliepijpleiding in Kenia, een stap die het mogelijk zou maken dat moncler jassen dames sale de olie de oude burgeroorlog vijand Sudan, na de afscheiding, zou omzeilen.

Het zuiden zal 75 procent van het Afrikaanse land 500.000 vaten per dag van de olieproductie beheersen wanneer het op zaterdag een onafhankelijke staat wordt.

De aankondiging zal zorgen baren in Khartoum, die rekende op de betaling van vergoedingen voor het vervoer van zuidelijke olie door noordelijke pijpleidingen om de slag van het verliezen van de zuidelijke olie-inkomsten op zijn minst te dempen.

Analisten zeiden dat elke pijplijnconstructie jaren later zou zijn, hoewel de aankondiging wat concreter klonk dan eerdere plannen.

Anthony moncler jassen outlet Makana, zuidelijk minister van moncler jassen dames wegen en transport, zei moncler jas dames sale dat het zuiden moncler jas outlet in gesprek was met moncler uitverkoop verschillende oliefirma’s om een ​​200 kilometer lange verbinding te leggen naar de bestaande pijplijn die van Mombasa naar Eldoret in Kenia loopt.

een pijplijn bouwen is moncler nederland voor ons heel gemakkelijk, vertelde hij aan verslaggevers in de zuidelijke hoofdstad Juba, waardoor de kosten moncler dames op een miljoen dollar kwamen.

Hij zei dat een dergelijke pijpleiding het zuiden zou helpen olie te exporteren naar Afrikaanse buren zoals Kenia, Uganda, Congo, Rwanda, Burundi, Tanzania en Ethiopië.

Makana zei ook dat sommige olievelden meer gas bevatten dan olie, waardoor het haalbaar is om gas te onttrekken en dan olie uit sommige velden. Hij gaf geen verdere details, inclusief hoelang een dergelijk project moncler heren zou duren.

De zuidelijke regering zei in het verleden dat ze geïnteresseerd was in het vinden van nieuwe routes moncler jas heren sale voor haar olie, maar tot nu toe heeft ze geen concrete details kunnen geven.

Dana Wilkins van de campagnegroep Global Witness zei dat alle gesprekken met oliebedrijven zich waarschijnlijk moncler sale nog in een vroeg stadium bevonden en dat het minimaal twee tot drie jaar zou duren om een ​​project te voltooien.

denk het in de vroege dagen. Anders zouden ze 2018 moncler meer publiek zijn, zei ze.

veel tijd zullen ze moeten samenwerken moncler jassen met het noorden, zei ze, eraan toevoegend dat moncler outlet transparantie van het toekennen van contracten moncler jassen heren sale belangrijk zou zijn.

Kenia heeft al investeerders gevraagd zijn 22 miljard dollar aandeel te financieren in een geplande corridor die Ethiopië en Zuid-Soedan verbindt met de Keniaanse kust moncler outlet sale met spoorlijnen, wegen, telecommunicatiekabels moncler jas dames en een 1.400 km lange pijpleiding.